Samarbeidspartnere

Sunne Saker

Anne Solås stiller banebrytende spørsmål ifm mat og helse.

Hos www.sunnesaker.com finnes god infirmasjon og rene matvarer. En helsekostbutikk med nettbutikk for hele Norge!
Lurer du på noe får du svar hos Anne... Kan hun ikke svare - leter hun og finner frem til mer og mer ;-) Gled deg over tips og oppskrifter på nettsiden hennes.

Eduterapi

Få frem ditt potensiale ved reduksjon av indre stress. Eduterapiprogrammet er Jane Lloyds livsverk der hun brenner for å gi alle mennesker en mulighet til å bli den beste utgaven av seg selv. Dette skjer gjennom å redusere indre usynlige stressfaktorer som mange av oss har med oss fra livet begynnelse uten å være klar over hva det er som holder oss tilbake og gjør at vi ikke klarer å nå vårt potensial.

www.eduterapi.no

Dugnadsbanken

Formidler av dugnadsvirksomhet i Norge for frivillige organisasjoner og bedrifter

"Vi tilbyr formidling av dugnadsjobber mellom frivillige organisasjoner/lag (oppdragstaker) og bedrifter og privatpersoner (oppdragsgiver) i Norge".

www.dugnadsbanken.no

Naturlig prevensjon (PFC)

PFC, Personlig Fruktbarhets Computer (Ladycomp, Babycomp og Pearly). Dette er en liten dings som holder styr på hvor du er i syklusen. Den viser grønt når det er sikkert og rødt når du er fruktbar. Nyttig både til prevensjon og for å bli gravid. Les mer om dette på www.pfc.no

IT-Loftet AS

IT-Loftet tilbyr webdesign og setter opp nettsider etter kundens krav og spesifikasjoner. Alle nettsider blir anpasset etter bedriftens profil og bransje. Vi er opptatt av at nettsiden skal bli en lønnsom innvestering for bedriften. Vi kan ta oss av hele prosessen rundt produksjon av nettsider: logo, design, programmering, søkemotoroptimalisering, integrasjon, tekst og innhold.

www.itloftet.no

Joyline

  • Joyline v.Inger Elise Meberg
  • Org nr: 980 063 356 (ikke mva)

Kontakt meg

 

Møt meg på sosiale medier

bg Image

Logg inn

Back to top