Filmsnutter

Fem min. filmsnutt

m/klipp fra diverse dokumentarer produsert de siste seks år. En smakebit på hva du kan erverve av erfaringsbasert kunnskap. Ta en titt - om du vil ;-) www.filmpraksis.no

P- piller - ny film som sier mer.

P-piller - fengsel eller frihet?
Det kan være langt flere ulemper med hormonprevensjon enn blodpropp.
Personlighetsforandringer er en av dem.
Se en litensnutt av filmen her.

MAT?

I filmen intervjues fagfolk og mennesker som vet og har erfaring med å kutte ut gluten og proteiner i kumelk fra kosten. En utrolig illustrerende dokumentar laget med Unni Pedersen som prosjektleder. Filmen vekket stor oppmerkskomhet ved lansering i 2008 og er like aktuell... Hva tenker du når du har sett "Mat?"

MAT? - Ungdommen 2 år etter.

Ungdommene fra dokumentarfilmen 2 år etter.
Nytt møte med ungdommene som var med i filmen. De forteller hvordan det står til med dem i dag, 2 år etter. Er de fremdeles på brød- og melkefri kost mon tro?

Edutherapy - Eduterapi - Barn strever med å tilasse seg skolen.

Urolige, ukonsentrerte barn har andre kvaliteter som er like verdifulle som veltilpassede barn.
De urolige barna er ofte kreative og finner på nye ting som ungdommer eller voksne. De bør ikke sykeliggjøres, men gis litt ekstra riktig hjelp til selvrealisering. Her høres en engelsk spsialpedagog som har lang erfaring i å hjelpe barn og hele familier! Norske undertekster.

Åssiden skole etter temauka om næring og læring. Hva har skjed?

Lærere, foreldre og barn konkluderte med at sukkerfri mat betyr mye for læringsprosessen. Det er ikke bare søt mat blir til sukker i kroppen...

Hundsund skolerestaurant i Bærum kommune er i gang med sunn skolelunch!

Skolebarn trenger et næringsriktig måltid på skolen. Boller og energidrikker med koffein og masse sukker er ikke bra når en er i undervisning. Vær med og gjør skoler, kommuner og politikere oppmerksomme på at dette er utprøvd med fantastiske resultater for lærere og elever! Prosjektet er allerede i gang - på Hundsund skole!

Mat eller piller - erfaringskompetanse.no

Utdrag av debatten som erfaringskompetanse.no arrangerte i april 2011. Om å benytte seg mer av regulering i kosthold under psykologisk behandling. Håvard Bentsen, Erna Solberg, Sindre Haga, Lars Tanum, Eva Svendsen.

Vaksinasjon - velsignelse eller belastning?

Mange foreldre opplever at spørsmålet om vaksinasjon er vanskelig å ta stilling til. Skal de velge risikoen ved ikke å vaksinere eller blindt følge barnevaksinasjonsprogrammet? Foreldre som tviler, kan oppleve seg ledet av helsesøster, lege på helsestasjonen eller andre til å ta alle vaksiner.

I mange tilfeller står foreldrene uten argumenter, men med en sterk følelse av at det å sprøyte stoffer og kjemikalier inn i kroppen på sitt friske barn, ikke nødvendigvis er helt riktig. Dette vakumet prøver vi å fylle med denne filmen, ved at en rekke fagfolk forteller fra sin praksis om bivirkninger ved vaksinasjon. Vaksineskadde og deres foresatte deler også sine historier. Spørsmålet om vaksinasjon eller ikke melder seg også i voksen alder, noe filmen også belyser.
www.filmpraksis.no//Vaksiner-klipp.html

 

Joyline

  • Joyline v.Inger Elise Meberg
  • Org nr: 980 063 356 (ikke mva)

Kontakt meg

 

Møt meg på sosiale medier

bg Image

Logg inn

Back to top