10 gode grunner for å drikke vann

Vann er en forutsetning for alt liv. Uten vann finnes det ikke liv.

 1. Vann er en forutsetning for alt liv. Uten vann finnes det ikke liv. For å være sikker på at kroppen får nok væske til å fungere optimalt, må vi kontinuerlig tilføre vann. Uten vann overlever vi ikke mer enn 3 til 4 dager.
 2. Kroppen består av 70 til 75% av vann. For å holde oss friske må vi vedlikeholde dette forholdet. Dehydrering kan opptre til enhver årstid - ikke bare i løpet av de varme sommer månedene. På vinteren kan kroppen til og med tørke ut raskere enn i varmen. Mange offer av sykdommer som for eksempel Kolera, dør først og fremst fordi de tørker ut, ikke på grunn av sykdommen selv.
 3. Det er vanskelig for kroppen å utvinne vann fra andre kilder enn rent vann. Sukkerholdige drikker, alkohol, kaffe og melk kan faktisk tappe kroppen for væske.
 4. Vann er livsviktig for så å si alle kroppsfunskjoner. Blodet består for eksempel av 90% vann, hjernen ca 96% av vann. Drikk derfor kun vann av topp kvalitet!
 5. Vann er essensielt for en god fordøyelse og for de kjemiske reaksjoner som finner sted ved opptak av næringstoffer og i utskillelsen av giftstoffer. "Ekstra vått vann" hvor vannmolekylene har blitt splittet i "Mikro-Cluster"og til en hexagonal molekylær struktur (som Alkal- Life 7000sL gjør), kan trenge igjennom cellemembranen enda lettere og fører til enda bedre opptak av næringsstoffer og utskillelse av giftstoffer.
 6. Vann er essesielt for en god sirkulasjon i kroppen, og livsviktig for hver celle i kroppen.
 7. Vann hjelper kroppen med utskillingen av giftstoffer - særlig fra fordøyelseskanalen. For mye syre er en fiende for kroppen vår og kan gi grobunn for sykdom. Ionisert vann kan hjelpe til å motvirke dette
 8. Vann regulerer kroppstemperaturen.
 9. Hvis du over tid ikke drikker nok vann, kan det føre til kronisk celledehydrering. Dette fører bla til at immunsystemet blir svekket og vi kan bli mer mottagelig for sykdommer.
 10. Høyverdig basisk vann med en ph-verdi mellom 7,5 og 8 hjelper fantastisk bra for å regulere syre / base balansen, som er et viktig ledd for å holde kroppen frisk og fri for sykdommer.

Joyline

 • Joyline v.Inger Elise Meberg
 • Org nr: 980 063 356 (ikke mva)

Kontakt meg

 

Møt meg på sosiale medier

bg Image

Logg inn

Back to top